„M-au tot bătut la cap”. Alaiba a anunțat că Ministerul Economiei va avea cont de TikTok
Full Article 2 minutes read

„M-au tot bătut la cap”. Alaiba a anunțat că Ministerul Economiei va avea cont de TikTok

Ministrul Economiei, Dumitru Alaiba, a anunțat pe pagina sa de Facebook că instituția pe care o conduce va avea cont de TikTok. Postarea ministrului a atras criticile internauților, iar, ulterior, consiliera sa, Alina Frunză, a venit cu un comentariu în care a explicat situația. Aceasta a declarat că scopul acestui cont este de a furniza informații relevante, transparente și accesibile cu privire la activitatea Ministerului Economiei.

Pe 25 mai, Dumitru Alaiba a anunțat pe pagina sa de Facebook că Ministerul Economiei își va face un cont de TikTok. Alaiba a menționat că colegele sale l-au convins că ministerul are nevoie de un cont pe rețeau de socializare respectivă.

„Astea două m-au tot bătut la cap până nu m-am dat bătut. “Trebuie să facem cont de TikTok”, au tot zis luni la rând”, a scris ministrul Alaiba.

După ce postarea lui Alaiba a provocat critici pe rețelele de socializare, consiliera sa, Alina Frunză, a publicat un comentariu în care explică propunerea.

„Pentru claritate, am decis să creăm o pagină oficială pe rețeaua de socializare TikTok pentru a publica video-uri explicative referitoare la activitatea Ministerului nostru. Am ales TikTok ca platformă deoarece aceasta atrage un public divers și este extrem de populară printre tineri, care reprezintă o parte semnificativă a publicului nostru țintă. Menționez, contul nu va fi gestionat de domnul ministru, dar de colegii responsabili de comunicare.

Scopul acestei pagini este de a furniza informații relevante, transparente și accesibile cu privire la activitatea și politicile Ministerului nostru. Ne dorim să demontăm miturile și să clarificăm orice confuzii legate de rolul nostru și deciziile pe care le luăm în beneficiul cetățenilor.

Pe pagina noastră TikTok, veți găsi o varietate de conținut video, inclusiv clipuri explicative și interviuri. Dorim să creăm un mediu interactiv și educativ, în care oamenii să poată înțelege mai bine politicile și deciziile Ministerului nostru. Prin intermediul paginii noastre TikTok, sperăm să creăm o comunitate online activă și informată, care să înțeleagă mai bine rolul și impactul Ministerului nostru”, se arată în comentariu.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: