MAEIE a publicat datele actualizate privind alertele de călătorie pentru cetățenii Republicii Moldova
Full Article 2 minutes read

MAEIE a publicat datele actualizate privind alertele de călătorie pentru cetățenii Republicii Moldova

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene a publicat o listă care cuprinde actualizarea alertelor de călătorie pentru mai multe state (conform situației din data de 18 septembrie 2020).

Informația exhaustivă poate fi accesată pe site-ul ministerului www.mfa.gov.md (banner: Alerte de călătorie COVID-19) sau pe adresa directă de AICI.

MAEIE atrage atenția că datele din tabel pot fi modificate, dacă autoritățile statelor străine vizate vor adopta alte decizii. Aceste informații sunt publicate în regim operativ de către misiunile diplomatice și oficiile consulare ale Republicii Moldova peste hotare (lista poate fi accesată pe pagina web a ministerului: bit.ly/2RejHW1 ). Informațiile curente se bazează pe cele mai recente date disponibile și sunt colectate din surse naționale autorizate și publice și sunt publicate la secțiunea „Alerte de călătorie COVID-19”.

Totodată, pentru consultații telefonice, ministerul are activat Centrul de Apel al MAEIE al RM, care poate fi contactat la numerele:

0 80 090 990 – (gratuit de la telefonul fix din orice localitate a Republicii Moldova)
+373 22 788 722 – din străinătate

Operatorii au program de luni până vineri între orele 08.00 – 17.00 (ora Republicii Moldova). În afara programului cu publicul, puteţi expedia un mesaj: prin email la [email protected] sau pe pagina de Facebook a Centrului de Apel.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: