Maestrul Eugen Doga și soția sa Natalia – șase decenii împreună. Ceban: „Casa lor emană căldură”
Full Article 40 second read

Maestrul Eugen Doga și soția sa Natalia – șase decenii împreună. Ceban: „Casa lor emană căldură”

Maestrul Eugen Doga, împreună cu soția sa, Natalia, au împlinit astăzi 60 de ani de căsnicie. În interviurile sale, Eugen Doga spunea că a încheiat un pact cu soția sa încă de la început, că pe primul loc în viața lor să fie întotdeauna muzica, iar dânsa a acceptat. 

Jubiliarii au fost felicitați de edilul capitalei, Ion Ceban.

„Casa lor emană căldură, iar toți cei care le trec pragul descoperă toată viața maestrului prin multiplele obiecte și lucrări pe care le-a colecționat pe parcursul anilor”, a spus Ion Ceban.

Maestrul Eugen Doga și soția sa Natalia - șase decenii împreună. Ceban: „Casa lor emană căldură”

chisinau.md


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

 

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: