Sandu a discutat cu președintele Institutului Democratic Național despre dezinformare și propagandă
Full Article 50 second read

Sandu a discutat cu președintele Institutului Democratic Național despre dezinformare și propagandă

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit astăzi, 14 noiembrie, cu Președintele Institutului Democratic Național (NDI), Derek Mitchell. Discuțiile au vizat prioritățile NDI pentru susținerea democrației și a instituțiilor publice în Moldova.

Derek Mitchell a fost însoțit de directoarea regională pentru Eurasia, Eva Busza și de reprezentanții locali ai organizației.

În cadrul întrevederii, șefa statului a mulțumit pentru sprijinul NDI în consolidarea proceselor democratice din țara noastră și a menționat că acestea rămân prioritare în contextul actualelor provocări globale.

Maia Sandu s-a referit, de asemenea, la reformele pornite de guvernare, subliniind importanța reformei justiției și a luptei cu corupția.

În ceea ce privește colaborarea de viitor, președinta și-a exprimat interesul pentru contracararea dezinformării și a propagandei, amplificate odată cu războiul din Ucraina, pentru consolidarea societății civile și profesionalizarea continuă a mass-media, precum și pentru dezvoltarea democrației la nivel local.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: