Maia Sandu a înmânat drapelul Republicii Moldova sportivilor moldoveni care vor participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo
Full Article 2 minutes read

Maia Sandu a înmânat drapelul Republicii Moldova sportivilor moldoveni care vor participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Șefa statului, Maia Sandu, s-a întâlnit cu membrii delegației Republicii Moldova la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Aceasta le-a urat succes sportivilor moldoveni și le-a înmânat drapelul Republicii Moldova.

„Le-am urat celor 18 sportivi calificați până astăzi drum bun și mult succes în competiția acerbă care-i așteaptă, și le-am înmânat drapelul Republicii Moldova, pe care să-l poarte cu demnitate în această misiune pe cât de grea, pe atât de nobilă”, a spus Maia Sandu.

„În cei 30 de ani de independență, țara noastră a cunoscut nu o dată sentimentul de mândrie, datorită victoriilor obținute de sportivii moldoveni. Am toată încrederea că ne vor bucura și de această dată, făcând tot ce le stă în puteri pentru a atinge performanța râvnită. Noi, de la mii de kilometri distanță, le vom fi alături. Îi vom încuraja să lupte și îi vom aștepta să revină victorioși acasă, cu noi experiențe profesionale și noi realizări”, a mai spus șefa statului.

Cea de-a 32-a ediție a Jocurilor Olimpice va avea loc în perioada 23 iulie – 08 august. La competițiile din acest an, Republica Moldova a obținut, deocamdată, calificări la șase probe de sport. Până acum, Republica Moldova a participat la șapte ediții ale Jocurilor Olimpice de Vară.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: