Maia Sandu, apel la mobilizare: Următoarele două ore pot fi hotărâtoare pentru viitorul Moldovei (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

Maia Sandu, apel la mobilizare: Următoarele două ore pot fi hotărâtoare pentru viitorul Moldovei (VIDEO)

Președinta țării Maia Sandu a înregistrat un mesaj pentru cetățenii Republicii Moldova cu drept de vot. Aceasta a menționat că este foarte important ca oamenii să conștientizeze importanța scrutinului de astăzi, pentru ca să nu fie nevoie să participe la proteste în stradă, ulterior.

„Până la această oră au votat peste 43% din toți alegătorii. La Chișinău au votat doar puțin peste 41%. Aceasta înseamnă că încă mulți oameni nu au votat. Mai sunt două ore până se închid secțiile de vot în Republica Moldova. Pot fi hotărâtoare pentru viitorul Republicii Moldova. Știu că cei mai mulți dintre cei care mă urmăresc au fost deja la vot, dar probabil aveți cunoscuți, rude, prieteni care cred că lucrurile se pot hotărî și fără votul lor, care cred că votul lor nu este decisiv. Vă îndemn să vorbiți cu ei și să îi convingeți să meargă la vot”, a declarat șefa statului.

Maia Sandu a menționat că votul din 11 iulie este foarte important.

„Este mult mai ușor să mergem astăzi 30 de minute la secția de vot, decât să ieșim după asta zile-n șir în stradă și să ne exprimăm nemulțumirea față de un parlament care să nu ne reprezinte și să nu muncească în interesul cetățenilor”, a menționat Maia Sandu.

***

Până la ora 19:20 și-au exprimat dreptul la vot circa 44% dintre alegători.

 

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: