Maia Sandu are o nouă purtătoare de cuvânt. Cine este Irina Gotișan-Sotnic?
Full Article 50 second read

Maia Sandu are o nouă purtătoare de cuvânt. Cine este Irina Gotișan-Sotnic?

Irina Gotișan-Sotnic este noua consilieră prezidențială pentru comunicare publică, dar și purtătoare de cuvânt a Maiei Sandu. Șefa statului a semnat, pe 6 februarie, decretul de numire în funție.

Potrivit reprezentanților președinției,Irina Gotișan-Sotnic este absolventă a Institutului John McCain (Washington D.C.) și a Școlii de Jurnalism din Moldova. Aceasta a fost mai mulți ani jurnalistă și corespondentă la Moldova 1 și Radio Europa Liberă (Praga), unde a abordat, în principal, problemele politice, iar ulterior a oferit consultanță în comunicare pentru organizații precum FAO, PNUD și IRI. Irina Gotișan-Sotnic are, de asemenea, experiență în managementului proiectelor media (Internews Moldova, Centrul pentru Jurnalism Independent).

De la 1 septembrie 2022, a fost șefa Direcției Informare și Comunicare cu Mass-media a Președinției.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: