Maia Sandu, întrevedere cu Litvinenco, Munteanu și Dragalin. Despre ce au comunicat
Full Article 1 minutes read

Maia Sandu, întrevedere cu Litvinenco, Munteanu și Dragalin. Despre ce au comunicat

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut pe 14 decembrie o ședință de lucru cu ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, cu Procurorul General interimar, Ion Munteanu, și cu șefa Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin.

Ședința s-a focusat pe rezultatul participării șefei statului, săptămâna trecută, la Conferința Internațională Anticorupție din SUA și pe discuțiile pe care le-a avut cu autoritățile din Statele Unite pentru avansarea țării noastre în lupta anticorupție.

De asemenea, s-a discutat despre acțiunile de recuperare a bunurilor și activelor fraudate din Moldova și duse în alte țări. Președinta Maia Sandu a recomandat revizuirea necesităților instituționale și legislative ale sectorului anticorupție, pentru a accelera procesul de recuperare a bunurilor.

Amintim că Maia Sandu s-a aflat Washington în perioada 5-7 decembrie. Șefa statului a participat la Conferința Internațională Anticorupție, în cadrul Summitului pentru Democrație. De asemenea, Maia Sandu a avut întrevederi bilaterale și s-a întâlnit cu reprezentanții diasporei moldovenești din Statele Unite.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: