Maia Sandu l-a felicitat pe Vladimir Putin cu ocazia zilei naționale. Un mesaj asemănător a fost transmis președintelui Republicii Filipine
Full Article 2 minutes read

Maia Sandu l-a felicitat pe Vladimir Putin cu ocazia zilei naționale. Un mesaj asemănător a fost transmis președintelui Republicii Filipine

Președinta țării Maia Sandu a transmis pe 12 iunie un mesaj de felicitare pentru președintele Rusiei Vladimir Putin cu ocazia zilei naționale a țării pe care o conduce. De asemenea, șefa statului a adresat o felicitare pentru președintele Republicii Filipine Rodrigo Duterte, cu același prilej.

„Stimate domnule președinte Putin, în numele poporului Republicii Moldova, Vă adresez felicitări cu ocazia Sărbătorii Naționale a Federației Ruse – Ziua Rusiei. Această zi servește drept bun prilej pentru a confirma disponibilitatea Republicii Moldova de a continua dialogul constructiv și deschis cu Federația Rusă. Sunt convinsă că prin eforturi comune, cooperarea existentă între țările noastre va cunoaște o dezvoltare dinamică continuă, în beneficiul statelor și popoarelor noastre. Dorindu-Vă succese în activitatea Dumneavoastră, Vă rog să acceptați, Stimate Domnule Președinte, asigurările înaltei mele considerații”, se arată în mesajul adresat lui Vladimir Putin, cu ocazia zilei naționale a Federației Ruse.

Un mesaj aproape identic a fost publicat la scurt timp și pentru președintelui statului Filipine.

„Excelență, cu prilejul Zilei Naționale a Republicii Filipine, Vă adresez felicitări însoțite de urări de pace şi prosperitate pentru poporul filipinez. Folosesc această ocazie pentru a-mi exprima convingerea că relațiile de cooperare existente între țările noastre vor cunoaște, prin eforturi comune, o dezvoltare dinamică continuă, în beneficiul statelor și popoarelor noastre. Vă rog să acceptaţi, Excelenţă, asigurările înaltei mele consideraţii”, se arată în mesajul adresat Republicii Filipine.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: