Maia Sandu s-a întâlnit cu primarul orașului Strasbourg. Despre ce au discutat?
Full Article 2 minutes read

Maia Sandu s-a întâlnit cu primarul orașului Strasbourg. Despre ce au discutat?

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit cu Jeanne Barseghian, primarul orașului Strasbourg, orașul de reședință al Consiliului Europei. Despre acest lucru se anunță într-un comunicat de presă emis de președinție.

x

Cei doi oficiali au făcut „un schimb de opinii despre provocările moderne cu care se confruntă orașele europene și despre planurile de dezvoltare ale orașului Strasbourg”.

Totodată, s-a discutat despre „posibilitatea de a organiza schimburi de experiență între primăria orașului Strasbourg și localitățile din Republica Moldova conduse de femei, pe o platformă comună sub umbrela primăriei Strasbourg și a instituției prezidențiale din Moldova”.

În cadrul întrevederii, Maia Sandu i-a mulțumit primarului orașului Strasbourg pentru „organizarea eficientă a votării cetățenilor moldoveni la alegerile din anul trecut în condiții de pandemie”.

Primarul orașului Strasbourg a dat asigurări că va sprijini buna organizare a votării pentru cetățenii Republicii Moldova și la scrutinele următoare.

Menționăm că Maia Sandu efectuează o vizită oficială la Strasbourg. Șefa statului va avea întrevederi cu mai mulți oficiali de rang înalt, inclusiv cu secretarul general al Consiliului Europei (CoE), cu președintele Adunării Parlamentare a CoE (APCE), dar și cu președintele Comisiei de la Veneția.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: