Maia Sandu s-a întâlnit la Președinție cu Eugen Doga și soția sa Natalia
Full Article 50 second read

Maia Sandu s-a întâlnit la Președinție cu Eugen Doga și soția sa Natalia

Șefa statului Maia Sandu salută inițiativa maestrului Eugen Doga de a înființa un centru de creație care să-i poarte numele și care să contribuie la creșterea și afirmarea tinerilor artiști. O discuție la acest subiect a avut loc pe 15 august la Președinție.

„Am avut o întâlnire caldă, azi, cu maestrul Eugen Doga. Am vorbit despre condiția artistului, despre problemele culturii și despre cum statul poate ajuta oamenii de creație să-și valorifice potențialul”, a declarat Maia Sandu.

Președinta s-a arătat surprinsă de spiritul său tânăr, de sinceritatea cu care spune lucrurilor pe nume și de energia de a se implica atât de activ în treburile țării.

„Maestrul ne-a vizitat la Președinție împreună cu soția sa, Natalia, alături de care este de 60 de ani. Le-am urat ani mulți cu sănătate, pace și inspirație creatoare”, a mai spus Sandu.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: