VIDEO Maia Sandu se adresează cetățenilor în contextul crizei pandemice și al crizei gazelor
Full Article 2 minutes read

VIDEO Maia Sandu se adresează cetățenilor în contextul crizei pandemice și al crizei gazelor

Președinta Maia Sandu a adresat cetățenilor țării un mesaj în contextul crize pandemice și crizei energetice. Într-un video postat pe 20 ianuarie, șefa statului i-a îndemnat pe concetățeni să fie solidari pentru a trece cu bine de aceste crize, să manifeste grijă față de cei nevoiași, față de copii și oamenii în vârstă, să aibă grijă unii față de alții.

Președinta le-a transmis, de asemenea, să nu se lase manipulați, divizați și amăgiți de populiștii sau de corupții care plâng după putere. În adresarea  Președintelui țării se mai menționează că trebuie să facem totul pentru a rămâne parte a lumii libere și să nu uităm cât de important este respectul pentru demnitatea umană.

„Vă asigur că noi o să muncim în continuare onest, cu dăruire, oricât de grele sunt condițiile. Dar vom reuși mai repede și mai ușor fiind uniți, fiind solidari, ferindu-ne de minciună, falsuri și de capcanele întinse de grupările corupte. Să ne folosim deci înțelepciunea, energia și capacitatea de adaptare pentru a trece cu bine peste aceste crize și pentru a avansa în demersul nostru comun – bunăstare pentru toți oamenii cinstiți ai țării noastre!”, se mai spune în adresarea Președintei Maia Sandu.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: