Maia Sandu și Nicu Popescu au participat la deschiderea lucrărilor Adunării Generale a ONU
Full Article 40 second read

Maia Sandu și Nicu Popescu au participat la deschiderea lucrărilor Adunării Generale a ONU

Președinta țării Maia Sandu a participat pe 20 septembrie, împreună cu viceprim-ministrul Nicu Popescu și membrii Delegației Republicii Moldova, la deschiderea lucrărilor Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite.

Ea a spus într-o postare pe Facebook, că timp de două zile, se va întâlni cu partenerii Republicii Moldova din toată lumea pentru a discuta despre provocările economice și de securitate prin care trece astăzi planeta, „cum asigurăm pacea, democrația și libertatea tuturor”.

Totodată, Maia Sandu a remarcat că tema Adunării Generale ONU din acest an este „Un moment decisiv: soluții transformaționale pentru provocări interconectate”. Opinia Republicii Moldova asupra acestui subiect va fi prezentată în plenul Adunării pe 21 septembrie.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: