Maia Sandu: „Sunt pregătită să lupt din Guvern sau din stradă”
Full Article 2 minutes read

Maia Sandu: „Sunt pregătită să lupt din Guvern sau din stradă”

Premierul Maia Sandu a anunțat că urmează o perioadă grea și a venit cu un mesaj către majoritatea parlamentară, dar și către șeful statului, Igor Dodon.

„Urmează o perioadă grea în care va fi clar dacă toţi din majoritatea parlamentară au fost sinceri atunci când şi-au asumat reforma justiţiei. Igor Dodon trebuie să renunțe la jocurile de sub masă prin care subminează această reformă. Noi, în continuare, vom lupta pentru o justiție adevărată. Sunt pregătită să lupt de aici, din guvern, sau din stradă, alături de cetățeni”, a spus Maia Sandu.

Totodată, Maia Sandu l-a chemat pe Andrei Năstase să revină la guvern: „Ieri cetăţenii au ales primarul oraşului Chişinău. Le mulţumesc celor care au ieşit la vot. Noi vom respecta alegerea oamenilor. Îi mulţumim domnului Năstase şi echipei care a muncit enorm în campanie. Domnule Năstase, avem nevoie ca dumneavoastră să reveniţi la Guvern cât mai curând. Cred că oamenii au pierdut un potenţial primar bun. Dar democraţia este un exerciţiu permanent.” De asemenea, aceasta și-a exprimat speranța că Ion Ceban își va respecta promisiunile din campania electorală.

Prim-ministrul Maia Sandu a mai spus că guvernul va lucra cu toți primarii și autoritățile publice alese.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: