Maib –  peste 1.000.000 de carduri în circulație. Mulțumim clienților maib pentru alegere
Full Article 2 minutes read

Maib –  peste 1.000.000 de carduri în circulație. Mulțumim clienților maib pentru alegere

Peste un MILION de carduri în circulație – este încă un WoW eveniment pe care echipa maib și-a propus să-l celebreze împreună cu clienții săi, exprimând astfel aprecierea și mulțumirea pentru alegere și încredere.

Un milion de carduri înseamnă încrederea a sute de mii de clienți, iar maib oferă produse cât mai potrivite necesităților fiecăruia dintre ei – fie că au dorit să primească cashback de până la 15% cu cardurile gama, fie au ales să poată cumpăra tot ce-și doresc, în rate și fără dobândă cu cardul maib liber, fie au optat pentru un card 100% digital sau au dorit un instrument comod de plată pentru afacerea sa, la maib au găsit cardul perfect.

Cu această ocazie, din totalul de peste 1.000.000 de carduri maib active în circulație au fost aleși aleatoriu 100 de clienți, pe care echipa maib i-a surprins cu premii de valoare. Împreună cu Mastercard și Visa au creat 100 de cadouri ce sunt livrate chiar în aceste clipe către câștigători.

Aliona Stratan, Prim-vicepreședinta maib:

„Suntem fideli angajamentelor noastre și unul dintre acestea este să punem clientul pe primul loc în tot ceea ce facem. În acest fel am fost răsplătiți de clienți, prin loialitate, prin alegerea produselor maib și utilizarea zilnică a serviciilor noastre. Datorită acestei formule  am ajuns la acest rezultat formidabil de a avea 1.000.000 de carduri în circulație la sfârșitul anului 2022.

Adresez mulțumiri întregii echipei maib pentru dedicație și efort continuu de a oferi tot ce este mai bun clienților noștri dragi și a-i inspira zi de zi să fie mai fericiți. Mulțumesc clienților maib pentru că aleg să avanseze la nivelul următor în banking împreună cu maib.”

Menționăm că maib încurajează plățile fără numerar, achitările contactless, comerțul electronic și folosirea cardurilor digitale prin intermediul aplicațiilor și accesoriilor de plată (Apple Pay, Google Pay, Garmin Pay etc.).

Maib este banca comercială nr.1 în Republica Moldova, în topul clasamentelor performanţei bancare, cu peste 1/3 cotă de piaţă la indicatori precum numărul de carduri în circulație, credite, depozite, active şi profit. Pe parcursul anului 2022 maib a fost desemnată „Cea mai bună bancă în Moldova” de The Banker, Global Finance, EMEA Finance și lider de piață la 3 categorii, în opinia Euromoney.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: