Maib reinventează aplicația mobilă și Internet Bankingul pentru Business Banking
Full Article 3 minutes read

Maib reinventează aplicația mobilă și Internet Bankingul pentru Business Banking

Urmărim să îmbunătățim experiența clientului și să o avansăm la nivelul următor.

Maib anunță despre semnarea unui acord de colaborare cu Advahoo, o cunoscută companie din România, specializată în dezvoltarea soluțiilor bancare digitale pe piața regională și internațională, pentru a oferi expertiză și suport în modernizarea produselor și serviciilor din portofoliul online banking pentru Business Banking și îmbunătățirea experienței clienților. 

Proiectul se va desfășura pe o perioadă de 3 ani, iar prima optimizare semnificativă urmează a fi lansată în luna iulie anul curent. Scopul este de a moderniza atât aplicația mobilă, cât și serviciul de Internet Banking și de a crea o experiență excelentă pe toate dimensiunile.

Alexei Panin, Șef Departament Canale Digitale Business, maib:

„În 2022 avem scopuri mari pentru digitalizarea serviicilor noastre, atât pentru persoanele fizice, cât și pentru cele juridice. Acum o lună am lansat modernizarea aplicației maibank, cu ajutorul căreia, la fel, ne propunem să oferim clienților cea mai bună experiență bancară online. În cazul serviciului Internet Banking ne propunem să facem disponibile toate operațiunile online, pentru a putea fi accesate de oriunde din lume, fără prezența fizică la sucursală. Maib va introduce în premieră pe piața națională principiul de online onboarding, care va oferi o experiență calitativ nouă clienților noștri. Țin să le mulțumesc încă o dată clienților pentru feedbackurile pe care ni le oferă constant și care contribuie la îmbunătățirea serviciilor și produselor maib”.

Prin implementarea proiectului, clienții maib Business Banking vor beneficia de o experiență de top, un design de interfață remarcabil, soluțiile digitale integrând în același timp toate serviciile bancare pentru a crea un ghișeu unic pentru nevoile de afaceri ale clienților băncii. Advahoo este unul dintre liderii pieței în dezvoltarea soluțiilor bancare digitale. Echipa a livrat zeci de soluții bancare mai multor bănci și corporații atât din regiune, cât și la nivel internațional.

Împreună la nivelul următor!

Maib este cea mai mare bancă din Moldova, deținând 31,1% din activele sectorului bancar și având o cotă de 34,2% din credite, conform situației din 30 septembrie 2021. 25,3% din creditele ipotecare acordate în Republica Moldova sunt oferite de maib. Banca deservește peste 35% din populația țării și este unul dintre cei mai mari angajatori din republică. Banca este bine capitalizată, cu un coeficient de capital de nivel 1 de 19,9% la 30 septembrie 2021.

Maib este recunoscută pe larg pentru calitatea deservirii și produsele sale inovative. Din 2018, cel mai mare acţionar al maib este un consorţiu care include Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD), Invalda INVL, un grup de gestionare a activelor în ţările baltice şi Horizon Capital, un fond de investiţii privat axat pe pieţele emergente din Europa.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: