„Mămici cu burtici”. Ministra Finanțelor Veronica Sirețeanu este însărcinată
Full Article 2 minutes read

„Mămici cu burtici”. Ministra Finanțelor Veronica Sirețeanu este însărcinată

Ministra Finanțelor Veronica Sirețeanu a anunțat ieri pe Facebook că este însărcinată. Ulterior, în cadrul ședinței Guvernului din 26 septembrie, premierul Dorin Recean a felicitat-o pe ministră. Acesta a precizat că ședința de astăzi este ultima la care participă Sirețeanu. În acest context, Guvernul a anunțat că Veronica Sirețeanu își va încheia mâine, 27 septembrie, mandatul, iar în scurt timp va fi desemnat noul ministrul al Finanțelor.

Pe 25 septembrie, ministra Sirețeanu a publicat pe Facebook o fotografie, în care apare cu burtica rotunjită. Aceasta a confirmat faptul că este însărcinată.

„Mămici cu burtici”. Ministra Finanțelor Veronica Sirețeanu este însărcinată

Facebook

Ulterior, pe 26 septembrie a avut loc ședința Cabinetului de miniștri, care, în mod tradițional, este transmisă live pe online. La finalul ședinței prim-ministrul a felicitat-o pe Veronica Sirețeanu.

Noi am epuizat, stimați colegi, agenda. Acuma, am văzut eu de ce sunteți așa melancolici aproape. Cred că cu toții știm și vrem s-o felicităm pe doamna ministră Sirețeanu cu misiunea foarte și foarte importantă de aici încolo. Pe de altă parte, înseamnă că este pentru ultima dată aici, printre noi…”, a spus acesta, după care transmisiunea live a ședinței a fost întreruptă.

În cadrul briefing-ului de după ședința Cabinetului de miniștri, purtătorul de cuvânt al Guvernului Daniel Vodă a confirmat faptul că Veronica Sirețeanu se află la sfârșit de mandat în calitate de minstru al Finanțelor. Acesta a precizat că, oficial, mandatul ministrei Sirețeanu se va încheia pe 27 septembrie.

La această etapă, noi urmează să vorbim despre faptul că doamna este la încheiere de mandat. În cel mai scurt timp, așa cum este procedura legală, vom anunța vom anunța numele persoanei care va îi va fi succesor sau noul ministru”, a adăugat reprezentantul Guvernului.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: