Marcel Spatari a demisionat din funcția de ministru al Muncii și Protecției Sociale 
Full Article 2 minutes read

Marcel Spatari a demisionat din funcția de ministru al Muncii și Protecției Sociale 

Ministrul Muncii și Protecției Sociale Marcel Spatari a demisionat. Un anunț în acest sens a fost făcut de premierul Natalia Gavrilița pe 9 ianuarie, în cadrul unor declarații în fața jurnaliștilor. 

„Vreau să vă mulțumesc pentru reformele implementate și pentru rezultatele obținute”, a comunicat Gavrilița.

„Mă bucur că am putut contribui la activitatea acestui Guvern. Plecarea mea din funcție este o decizie strict personală, este în același timp o decizie asumată și pregătită”, a declarat Spatari.

„Am început lucrul la reforme importante care vor continua și în acest an”, a comunicat Spatari. „Sunt convins că lucrurile bune începute de minister vor continua. Mă bucur că am putut contribui la consolidarea Ministerului”, a adăugat el.

„Voi pune în continuare la dispoziție expertiza mea echipei ministeriale și guvernamentale”, a mai spus Spatari.

***

Pe 7 ianuarie, postul TV8 a difuzat o știre în care anunța, cu referire la propriile surse, că Marcel Spatari ar urma să demisioneze din funcția de ministru al Muncii și Protecției Sociale. Potrivit redacției, motivele invocate ar fi unele familiare – soția și copilul său locuiesc la București. Mai mult, acesta ar urma să fie înlocuit de către Alexei Buzu, directorul executiv al Centrului Parteneriat pentru Dezvoltare. Organizația promovează egalitatea de gen și incluziunea în Republica Moldova.

Pe 8 ianuarie, Marcel Spatari a publicat un text pe rețelele de socializare în care a enumerat 10 lucruri pe care le-a învățat în funcția de ministru.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: