„Mascara pentru Ziua Îndrăgostiților”. Noul graffiti al lui Banksy înfățișează o scenă de violență domestică
Full Article 50 second read

„Mascara pentru Ziua Îndrăgostiților”. Noul graffiti al lui Banksy înfățișează o scenă de violență domestică

Artistul stradal britanic Banksy și-a prezentat noul graffiti dedicat Zilei Îndrăgostiților. Graffiti-ul, care numește „Mascara pentru Ziua Îndrăgostiților”, reprezintă o scenă de violență domestică, transmite Dailymail.

Peretele înfățișează o gospodină tipică anilor ’50, în rochie și șorț. Imaginea perfectă este tulburată de vânătaia de sub ochii ei, dar și de dinții scoși. Lângă femeie se află un congelator din care ies picioarele unui bărbat.

Lucrarea a apărut pe peretele unei clădiri din Margit, Kent, Marea Britanie.

Anterior, Art Newspaper, citând date de la Refuge, cea mai mare organizație caritabilă din Marea Britanie pentru combaterea violenței domestice, a raportat o creștere de 61% a numărului de apeluri la centrele sale de asistență în primul an al pandemiei. Potrivit organizației caritabile, una din patru femei este expusă la violență domestică la un moment dat în viață.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: