Medicii sunt îngrijoraţi de starea de sănătate a reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii
Full Article 2 minutes read

Medicii sunt îngrijoraţi de starea de sănătate a reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii

Medicii sunt îngrijoraţi de starea de sănătate a reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii şi au recomandat ca aceasta să rămână sub supraveghere medicală, a anunţat joi Palatul Buckingham – informează Reuters, citat de AGERPRES. În același timp, presa scrie că fiul reginei, prințul Charles și nepotul acesteia, prințul William, au pornit spre reședința regală.

UPDATE Potrivit Reuters, și prințul Harry împreună cu soția sa, Meghan, au pornit spre Scoția, pentru a o vizita pe regină.

Elisabeta, în vârstă de 96 de ani, rămâne la reşedinţa sa din Scoţia, Castelul Balmoral, a precizat palatul.

O sursă de la palat a declarat că membrii apropiaţi au fost informaţi şi a minimalizat speculaţiile potrivit cărora suverana ar fi suferit o cădere.

Miercuri, regina a fost nevoită să anuleze o întâlnire virtuală planificată cu miniştrii de rang înalt, după ce a fost sfătuită de medici să se odihnească.

Cu o zi înainte, ea a fost fotografiată în timp ce o numea pe Liz Truss în funcţia de prim-ministru al ţării, la Castelul Balmoral.

Truss a declarat că întreaga ţară va fi profund îngrijorată de această veste.

”Gândurile mele – şi ale oamenilor din întreg Regatul nostru Unit – sunt alături de Majestatea Sa Regina şi de familia sa în aceste momente”, a spus ea.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.


If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: