Medvedev, despre războiul dus de Rusia în Ucraina: „Scopul este să-l oprim pe conducătorul suprem al iadului”
Full Article 2 minutes read

Medvedev, despre războiul dus de Rusia în Ucraina: „Scopul este să-l oprim pe conducătorul suprem al iadului”

Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse Dmitri Medvedev comparat războiul rusesc din Ucraina cu lupta împotriva satanei. Fostul președinte a avertizat că Rusia este capabilă să-și trimită toți dușmanii „în focul iadului”, dar nu și-a propus o astfel de sarcină. 

Medvedev a spus că Rusia nu are nevoie de teritorii străine. „Armata își apără pământul sfânt și oamenii săi, luptă pentru istoria sa de o mie de ani”, a scris fostul șef de stat, pe Telegram.

El a mai spus că Rusia luptă împotriva celor „care ne urăsc, care ne interzic limba, valorile și chiar credința noastră, care răspândesc ura pentru istoria Patriei noastre”.

Potrivit lui Medvedev, împotriva Rusiei luptă „o parte din lumea pe moarte” – „o grămadă de naziști dependenți de droguri, oameni drogați și intimidați și o haită mare de câini care latră din vest”.

„Unii parteneri spăimântați ne-au abandonat – și nu ne pasă de ei. Înseamnă că ei nu erau prietenii noștri”, a adăugat fostul președinte rus.

„Avem capacitatea de a trimite toți dușmanii în focul iadului, dar aceasta nu este sarcina noastră. Ascultăm cuvintele Creatorului în inimile noastre. Aceste cuvinte ne oferă un scop sacru. Scopul este să-l oprim pe conducătorul suprem al iadului – indiferent de numele pe care îl folosește – Satana, Lucifer sau Iblis. De altfel scopul lui este moartea”, a declarat vicepreședintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse.

Amintim că, pe 24 februarie 2022, în jurul orei 5:00, Vladimir Putin a anunțat începerea operațiunii militare în Ucraina. La rândul lui, liderul de la Kiev Vladimir Zelenski a declarat stare de război în Ucraina. Astăzi se împlinesc 254 zile de război în statul vecin.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: