,,Meniu Unic” în toate grădinițele din capitală. Când va fi implementată inițiativa?
Full Article 1 minutes read

,,Meniu Unic” în toate grădinițele din capitală. Când va fi implementată inițiativa?

În toate grădiniţele se vor livra produse de aceeaşi calitate, origine şi la acelaşi preţ. În acest scop, a fost semnat Acordul de consorţiu între Direcţia generală educaţie, tineret şi sport şi Direcţiile de profil din sectoare. Potrivit primarului general al orașului, inițiativa are scopul de asigura o echitate pentru toți copiii.

x

În scopul centralizării achiziţiilor publice a produselor alimentare pentru copiii din grădiniţele din municipiul Chişinău, a fost semnat Acordul de consorţiu între Direcţia generală educaţie, tineret şi sport şi Direcţiile de profil din sectoare.

Potrivit edilului, obiectivul acestui acord este creşterea eficienţei achiziţiilor publice şi utilizarea optimă a mijloacelor financiare, precum şi asigurarea unui ,,Meniu Unic” în grădinițele din calitală.

Ca urmare a procedurii comune de achiziţie, în toate grădiniţele se vor livra produse de aceeaşi calitate, origine şi la acelaşi preţ, asigurând o echitate.

Săptămâna trecută grupul tehnic intersectorial s-a întrunit pentru a discuta pe marginea caietului de sarcini pentru procurarea produselor alimentare în grădiniţe, iar către sfârşitul săptămânii, va fi lansată procedura de achiziţii privind procurarea produselor.

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: