Mesajul lui Dodon pentru Voronin: „Curaj nu ai și caracter nu ai. Îți tremură pantalonii în fața lui Plahotniuc”
Full Article 2 minutes read

Mesajul lui Dodon pentru Voronin: „Curaj nu ai și caracter nu ai. Îți tremură pantalonii în fața lui Plahotniuc”

În cadrul platformei online „Președintele răspunde” din 12 iunie, președintele Igor Dodon a transmis un mesaj pentru fostul președinte al Republicii Moldova, Vladimir Voronin. Acesta l-a acuzat pe fostul lider al PCRM că ar servi intereselor lui Vladimir Plahotniuc.

„Vladimir Nicolaevici, dar mata când ai scris cerere să pleci din președinte în septembrie și i-ai dat țara lui Ghimpu erai mare erou, așa-i? Dar când ai vândut „la puciok” deputații lui Plahotniuc, întâi pe Tkaciuk l-ai dat afară, pentru că lui Plahotniuc nu-i era convenabil să fie Tkaciuk lângă matale… Dar pe urmă ai vândut 14 deputați lui Plahotniuc să-și facă majoritate parlamentară în ianuarie 2016. Erai mare erou? Și acum o faci pe marele apărător și dai sfaturi. Atunci vă tremurau pantalonii și acum vă tremură pantalonii în fața lui Plahotniuc. Eu am decis să nu-mi tremure pantalonii, eu am decis să merg împotrivă. Mata curajul acesta nu-l ai, cu toate că ești general sovietic, cu tot respectul pentru lucrurile bune pe care le-ai făcut, dar curaj nu ai și caracter nu ai. Și ce îți spune Plahotniuc, aceea faci, și acum inclusiv”, a declarat Dodon.

Replica vine după ce, în cadrul ediției din 10 iunie a emisiunii „Secretele puterii” de la Jurnal TV, Vladimir Voronin a criticat acțiunile lui Igor Dodon și a spus că acesta ar colabora cu Vladimir Plahotniuc „de când Dodon a fost numit în funcție la Ministerul Economiei”.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: