Metodă nouă de achitare la Complexul Deleanu – 10 % prima rată
Full Article 2 minutes read

Ultimii ani din vânzările imobiliare dictează un nou trend. Oamenii nu mai vor să-și investească toți banii în locuințe și preferă să achite în rate, cu un aport inițial minim.

Compania Proimobil.md le-a venit în întâmpinare clienților și a lansat o nouă Ofertă, Valabilă pentru toate apartamentele în blocuri noi din Chișinău. Cu 10 % Prima Rată puteâi deja deveni proprietarii unui apartament în bloc dat în exploatare, sau în construcție.

Opțiunea este valabilă și pentru Complexul Deleanu, de la Buiucani, care în scurt timp va fi dat în explatare!

10% Prima Rată în Complexul GREEN HOUSE

Achiziționează acum, cu Oferta Proimobil.md 10 % Prima Rată, apartament în GREEN HOUSE! 🎯Solicită informatia detaliata aici: https://forms.gle/2uJCyVu31LNXpmpk7💚 Complexul GREEN HOUSE pe ultima sută de metri spre Darea în Exploatare! 🔥 Reduceri la Achitarea Integrală!

Gepostet von Proimobil.md am Mittwoch, 17. Juni 2020

Apasă pe acest link și solicită detalii.

Localizat în preajma pădurii, Complexul Locativ „Deleanu” este înconjurat de liniște, confort și aer curat. Aici nu se aude zgomotul străzilor aglomerate și nu se simte stresul capitalei, dar sunt toate facilitățile vieții urbane.

De asemenea în apropiere de blocurile locative funcționează restaurante, cafenele, farmacii, frizerii, secții bancare, benzinării și este un oficiu poștal.

Pentru copii în apropiere funcționează grădinițele: Nr.185, Nr.186, Nr.183 și Liceul Teoretic „Liviu Deleanu” până la care se ajunge în maxim 4 minute pe jos.

Investiți acum, cu gândul la ziua de mâine – alegeți complexul care vă oferă un trai confortabil, punându-vă pe tavă tot de ce aveți nevoie, economisindu-vă timpul și energia.

Sună acum: +37368111264

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: