(DOC) Ministerul Afacerilor Externe are o nouă secretară de stat. Cine este Stela Leucă
Full Article 2 minutes read

(DOC) Ministerul Afacerilor Externe are o nouă secretară de stat. Cine este Stela Leucă

Stela Leucă a fost numită în funcția de secretară de stat al Ministerului Afacerilor Externe și Integrității Europene (MAEIE). Despre aceasta a informat ministrul de Externe, Nicu Popescu. 

„Sunt bucuros să anunț că echipa de la MAEIE va fi consolidată cu numirea în funcția de secretară de stat a doamnei Stela Leucă. Mult succes, Stela”, a scris Nicu Popescu pe rețelele de socializare.

Stela Leucă a activat până în acest moment în calitate de consilieră pentru politică externă în cadrul Cabinetului Ministrului, anterior acestei poziții ea petrecând două decenii consiliind Banca Mondială, USAID și entități guvernamentale și neguvernamentale din Moldova și din lume cu privire la buna guvernare, construirea instituțiilor democratice, dezvoltarea politică, participarea cetățenilor în procesele politice, date deschise, dezvoltarea digitală.

Noua secretară de stat este bine cunoscută în rândurile societății civile pentru munca sistemică pentru realizarea reformelor democratice și a rezilienței în țara noastră.

Cu studiile de masterat în administrație publică, analiză politică și studii europene de la Universitățile din Moldova, Serbia și SUA, Stela Leucă a revenit întotdeauna acasă ca să-și pună umărul la procesul de transformare europeană a țării noastre.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: