Ministra Sănătății, supărată în urma unei vizite inopinate la spitalul din Criuleni. Ce a găsit acolo?
Full Article 2 minutes read

Ministra Sănătății, supărată în urma unei vizite inopinate la spitalul din Criuleni. Ce a găsit acolo?

Ministra Sănătății și-a manifestat supărarea pe Facebook, în urma unei vizite la spitalul raional Criuleni. Ala Nemerenco afirmă că secția boli infecțioase este „într-un hal” ce nu poate fi descrisă, iar pacienți nu a găsit acolo, bănuind că bolnavii au plecat să doarmă acasă.

„Deși per general este un spital îngrijit, cu secții renovate, medici tineri, personal calificat, spitalul are si o încărcătură de dinamită, gata de explozie. Este secția de boli infecțioase în care renumitul Hitchcock și-ar fi putut filma cele mai bune din filmele sale de groază”, se arată în mesajul ministrei.

Șefa de la Ministerului Sănătății afirmă că de mâine secția va fi în mod de urgență transferată în alt spațiu, dacă nu – secția va fi închisă.

„Vă rog, stimați directori și fondatori, mai puneți-vă în locul pacienților și personalului și nu așteptați să vină ministrul. Înțelegem că resursele au fost și sunt limitate. Dar este o limită mai jos de care nu coborâm. Dacă întâlniți probleme și nu aveți soluții, veniți la minister să vă ajutăm. Soluții totdeauna există. Astăzi de exemplu, pe loc s-a găsit. Poze nu atașez de data aceasta. Sunt de horror. ”, a mai spus Nemerenco în postare.

Ala Nemerenco a îndemnat pe cei care nu au intenții de a schimba în bine sistemul de sănătate „să se dea jos din barcă. E timpul să avem spitale sănătoase pentru oamenii”, a conchis ministra.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: