Miniștrii pleacă în teritoriu: unde va avea loc următoarea ședință a Guvernului 
Full Article 2 minutes read

Miniștrii pleacă în teritoriu: unde va avea loc următoarea ședință a Guvernului 

Miniștrii vor desfășura o nouă ședință a Guvernului în teren. Următoarea întrunire a Cabinetului de miniștri va avea loc în orașul Ștefan Vodă. 

Miercuri, 21 decembrie, Guvernul Gavrilița va avea pe ordinea de zi 15 subiecte. Primul este cu privire la cadre.

Pe ordinea de zi este inclus și subiectul cu privire la transmiterea unui bun imobil din proprietatea statului în proprietatea satului Popeasca, raionul Ștefan Vodă.

La fel, Executivul va examina proiectul pentru aprobarea Planului național de dezvoltare pentru anii 2023-2025. Pe ordinea de zi a fost inclusă și chestiunea ce ține de aprobarea Programului de ordine și securitate publică pentru anii 2022 – 2025.

Se va examina și proiectul pentru modificarea Regulamentului cu privire la modul de îndeplinire a serviciului militar în Forțele Armate.

Pe ordinea de zi a miniștrilor este și proiectul pentru aprobarea proiectului de hotărâre a Parlamentului privind abrogarea Hotărârii Parlamentului nr. 1377/1993 privind modul de transmitere a materialelor în organele de anchetă.

Miniștrii pleacă în teritoriu: unde va avea loc următoarea ședință a Guvernului 

Amintim că prima ședință a Guvernului Gavrilița în teritoriu s-a desfășurat la Bălți pe 6 iulie 2022, ulterior cabinetul de miniștri a avut o ședință la Cahul – pe 17 septembrie, iar pe 19 octombrie – la Ungheni. Miniștrii s-au întrunit într-o ședință și la Edineț – pe 23 noiembrie.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: