Ministrul Apărării participă la reuniunea din cadrul „Grupului Ramstein”, în susținerea Ucrainei, alături de omologii săi din alte 54 de state
Full Article 30 second read

Ministrul Apărării participă la reuniunea din cadrul „Grupului Ramstein”, în susținerea Ucrainei, alături de omologii săi din alte 54 de state

Ministrul Apărării Anatolie Nosatîi participă, pe 20 ianuarie, la reuniunea „Grupul Ramstein” – grup de contact pentru susținerea Ucrainei, care se desfășoară în Germania.

Agenda evenimentului include discuții privind situația actuală de securitate din Ucraina și cea regională.

La întrunirea respectivă participă miniștri ai apărării din 55 de state, aliate NATO și parteneri internaționali din afara blocului militar, printre care Republica Moldova.

Reamintim că „Grupul Ramstein” este o platformă internațională în cadrul căreia se diseminează informația privind ajutorul acordat Ucrainei.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: