Ministrul de Externe al Cehiei și-a anulat vizita la Chișinău. Precizările MAEIE
Full Article 50 second read

Ministrul de Externe al Cehiei și-a anulat vizita la Chișinău. Precizările MAEIE

Vizita la Chișinău a ministrului afacerilor externe al Cehiei, Jakub Kulhánek, care urma să se desfășoare pe 20 august, a fost amânată. Anunțul a fost făcut, pe 19 august, de reprezentanții Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE), care a precizat că decizia a fost luată din cauza „modificării de ultima oră a agendei oficialului ceh”.

În ajun, MAEIE a anunțat că ministrul afacerilor externe al Cehiei, Jakub Kulhánek, va efectua vineri, 20 august, o vizită de lucru la Chișinău, la invitația viceprim-ministrului, ministrului afacerilor externe și integrării europene al Republicii Moldova.

Programul vizitei oficialului ceh urma să includă întrevederi cu omologul său moldovean, Nicu Popescu, președintele Maia Sandu și prim-ministrul Natalia Gavrilița.

În cadrul discuțiilor era planificată abordarea principalelor aspecte ale cooperării moldo-cehe, programele de asistență pentru dezvoltare destinate țării noastre, precum și agenda europeană a Republicii Moldova, în perspectiva viitorului Summit al Parteneriatului Estic.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: