Moldcell a lansat aplicația mobilă „Virtual PBX”
Full Article 2 minutes read

Moldcell a lansat aplicația mobilă „Virtual PBX”

Operatorul de telefonie mobilă Moldcell a anunțat lansarea aplicației mobile „Virtual PBX”, cu ajutorul căreia, clienții corporativi vor avea posibilitatea să urmărească și să gestioneze apelurile angajaților de pe smartphone-urile de tip iOS și Android.

Virtual PBX de la Moldcell este un serviciu cloud care permite sistematizarea apelurilor primite și redirecționarea lor, înregistrarea conversațiilor pentru o analiză ulterioară mai profundă și îmbunătățirea calității serviciului, etc.

Cu noua aplicație mobilă Virtual PBX de la Moldcell, cele mai populare funcții ale serviciului pot fi utilizate nu doar în interfața web, dar și de pe smartphone, oferindu-i astfel managerului posibilitatea de monitorizare a apelurilor companiei oricând și oriunde s-ar afla.

Moldcell a lansat aplicația mobilă „Virtual PBX” „Doi ani în urmă, compania Moldcell a lansat serviciul Virtual PBX, o soluție vitală pentru toate companiile care deservesc clienții la telefon, indiferent de domeniul de activitate. Valoarea adăugată pentru activitatea de business a făcut ca această soluție să fie utilizată de tot mai mulți clienți corporativi. Numărul mare de solicitări și situația dificilă în care s-au pomenit companiile din cauza pandemiei, ne-au determinat să oferim și mai multă flexibilitate și comoditate clienților noștri prin lansarea versiunii mobile a serviciului Virtual PBX”, spune Stela Chitoroagă, Director Vânzări Corporative Moldcell.

În aplicație sunt disponibile informațiile de bază despre telefonia companiei. Meniul ”General” arată numărul de apeluri pe care angajații le-au efectuat, primit sau ratat la momentul de față. „Statistica” permite vizualizarea dinamicii tipurilor de apeluri pentru o perioadă anumită a oricărui manager din companie, iar “Istoricul” afișează apelurile companiei și înregistrările.

În plus, aplicația mobilă Virtual PBX permite modificarea setărilor, stabilirea programului de lucru a apelurilor și redirecționarea acestora, adăugarea unui nou utilizator PBX sau modificarea drepturilor celui existent.

Aplicația mobilă „Virtual PBX” de la Moldcell este gratuită pentru toți utilizatorii serviciului, indiferent de tariful ales. Aplicația poate fi descărcată din App Store și Google Play

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: