Moldcell își păstrează poziția de lider în portabilitate
Full Article 4 minutes read

Moldcell își păstrează poziția de lider în portabilitate

Moldcell rămâne a fi alegerea #1 pentru abonații care au decis să-și porteze numărul fix și mobil. Compania le mulțumește clienților pentru alegerea făcută.

Lider incontestabil în portabilitate

În 2013, din momentul lansării serviciului de portabilitate a numerelor, care permite utilizatorilor de telefonie mobilă să treacă la un alt operator păstrându-și numărul, compania Moldcell, parte a grupului CG Corp Global, a rămas lider în numărul de abonați care au decis să porteze.

Potrivit datelor prezentate de Agenţia Naţională pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei (ANRCETI), în anul 2020, cu 20% mai mulți cetățeni au decis să utilizeze acest serviciu în Moldova decât în ​​2019. Majoritatea numerelor mobile și fixe au fost acceptate în rețeaua sa de către compania Moldcell.

 

În topul celor mai mari contribuabili

Compania Moldcell este prezentă pe piața Republicii Moldova de peste 20 de ani, timp în care a investit peste 5 miliarde de lei, a contribuit cu peste 2 miliarde lei în bugetul de stat ca impozite și taxe plătite. Compania are peste 400 de angajați, iar ecosistemul companiei creează locuri de muncă pentru peste 4.000 de persoane.

Operatorul digital #1

Moldcell este un operator digital, o companie inovatoare care oferă clienților săi nu doar oferte de comunicare foarte profitabile și la prețuri accesibile, ci și servicii care fac viața mai ușoară, precum: aplicațiile mobile Moldcell TV, BiP, Super Quiz, M-SecurityMy Moldcell, etc.; programul de loialitate, unic de felul său – Mclub; e-Abonament, serviciu 100% digital; Magazin Online cu posibilitatea de conectare la servicii și cumpărare dispozitive.

În 2020, compania a extins gama de produse și servicii oferite în magazinul online Moldcell, care a permis clienților săi, chiar și în perioada de autoizolare, să aibă acces la toate serviciile companiei din orice colț al țării.

Primii în inovații

Anul 2020 a fost unul schimbător pentru fiecare dintre noi și ne-a arătat cât de important este să avem instrumente sigure și eficiente pentru afaceri. Anul acesta, Moldcell a lansat o soluție inovatoare bazată pe platforma digitală M-Doc, care permite clienților să semneze și să facă schimb de orice documente și contracte cu ajutorul semnăturii mobile fără a părăsi casa sau biroul.

Câteva săptămâni în urmă, Moldcell a devenit primul operator din Moldova care a lansat tehnologia eSIM, care oferă clienților săi mai multă siguranță, eficiență și le permite să folosească toate avantajele noilor modele de smartphone-uri.

Primii în promovarea obiectivelor ONU

Moldcell este prima și singura companie privată din Republica Moldova care în toamna anului 2020 a semnat un Memorandum de Înțelegere în vederea promovării obiectivelor ONU de dezvoltare durabilă în Moldova. Prin toate activitățile sale, compania Moldcell își confirmă angajamentul de a implementa obiectivele ONU și de a contribui la dezvoltarea durabilă a societății noastre.

Afacere responsabilă apreciată la cel mai înalt nivel

Compania a fost distinsă cu Premiul pentru Integritate în cadrul concursului ”Marca Comercială 2020”, pentru implementarea programului său de afaceri responsabile. Moldcell este o companie social responsabilă, care acordă o atenție deosebită responsabilității digitale. Peste 100 de mii de persoane au primit cunoștințele necesare despre accesarea sigură a internetului în cadrul proiectului educațional #InternetFărăGriji, implementat de Moldcell în anul 2017.

Facem Moldova – un loc mai bun de trai

În toamna anului 2020, Moldcell a lansat Fundația Moldcell. Scopul căreia este să contribuie pozitiv la dezvoltarea durabilă a țării noastre, iar rezultatele acesteia au un impact benefic atât asupra evoluției profesionale a tinerilor, cât și asupra integrării persoanelor mai în vârstă în lumea digitală.

#TotulVaFiBine

Am fost și suntem alături de cei care au nevoie de susținere în lupta cu virusul Covid-19: Medici, profesori, copii, pacienți, oferind ventilatoare pentru respirația artificială, prânzuri calde și costume de protecție pentru personalul medical, cât și minute gratuite, Internet pentru medici, profesori, copii.

VĂ MULȚUMIM pentru alegerea făcută

Toate acestea și multe altele doar pentru voi, dragi clienți Moldcell. Vă mulțumim că ne sunteți alături.

Familia Moldcell

 

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: