Moldindconbank l-a surprins printr-un show-surpriză și premii pe deținătorul cardului cu numărul 1 000 000
Full Article 3 minutes read

Moldindconbank l-a surprins printr-un show-surpriză și premii pe deținătorul cardului cu numărul 1 000 000

Clientul Moldindconbank, deținătorul cardului cu numărul 1 000 000, a avut parte de o surpriză neașteptată, dar care l-a lăsat foarte plăcut surprins.

Ion Panfilii, în vârstă de 26 de ani, a mers la sucursala „Stabil” din sectorul Ciocana al capitalei, ca să-și ridice cardul salarial Mastercard. Mare i-a fost, însă, uimirea, când l-au întâmpinat directorul sucursalei, dar și o trupă de dansatori și renumita Dora, de la Dora Show.

Tânărul n-a reușit să-și revină din șocul plăcut, când Dora i-a pus în mâini și un cadou de la Moldindconbank – un iPhone 14 Plus.

Moldindconbank l-a surprins printr-un show-surpriză și premii pe deținătorul cardului cu numărul 1 000 000

„Am fost sunat de către directorul sucursalei și invitat să-mi iau cardul. Dar nu m-am așteptat deloc la ce a urmat”, spune, profund emoționat, deținătorul cardului cu numărul 1 000 000.

Tânărul din Ciorescu, municipiul Chișinău, își va primi, de acum înainte, salariul pe cardul Mastercard și va profita, de asemenea, de toate avantajele achitărilor fără numerar și alte beneficii plăcute, oferite de bancă. Este vorba despre deservire gratuită, simplitate, comoditate și siguranță la plăți online, în țară și peste hotare, dar și acces la un credit la card de tip „overdraft”.

„Am și eu un card Mastercard de la Moldindconbank și vă îndemn să faceți ca mine, mai ales că la cardul cu numărul 2 000 000 va fi alt premiu”, s-a adresat Dora către clienții băncii.

De surprize au avut parte și alți clienți, care se aflau în sucursală, la acel moment. Ei au primit baloane cu inscripția 1 000 000 de carduri.

La rândul său, directorul sucursalei „Stabil” al Moldindconbank, din sectorul Ciocana, a declarat că emiterea cardului cu numărul 1 000 000 vine să confirme poziția de lider a Moldindconbank pe piața cardurilor.

„Aceasta ne inspiră încredere și ne motivează să oferim servicii calitative clienților și ne bucură foarte mult că suntem prioritatea numărul 1  la alegerea clienților pe segmentul dat, ne motivează să devenim mai buni, să dezvoltăm produse noi și calitative și să fim mereu alături de clienți”, a menționat reprezentantul Moldindconbank.

Amintim că Moldindconbank este prima bancă din Moldova care a emis un milion de carduri și a primit, recent, trofeul Market Leader (Lider pe piața cardurilor din Moldova, oferit la Mastercard Day Moldova 2022. Banca deține o cotă de 37,6% din piața cardurilor din țară.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: