Moldindconbank oferă un bonus de 100 de lei deținătorilor cardurilor sociale
Full Article 1 minutes read

Moldindconbank oferă un bonus de 100 de lei deținătorilor cardurilor sociale

Luna aprilie începe cu daruri la Moldindconbank. Acum, toți beneficiarii de plăți sociale din partea Casei Naționale de Asigurări Sociale pot primi bonusuri plăcute. Tot ce trebuie să faceți este să deschideți un card Mastercard din categoria „Social”, în perioada 1 aprilie – 30 iunie 2021.

Pentru a participa la promoție, efectuați cel puțin 3 plăți în magazine la Terminale POS și / sau online, la comercianți din țară sau de peste hotare. Dacă aceste condiții sunt respectate, garantat veți primi pe cardul social de la Moldindconbank un bonus în mărime de 100 de lei!

Banca va informa participanții la promoție despre achitarea premiilor printr-un SMS expediat pe telefonul mobil al clientului. Potrivit Regulamentului promoției, un client poate primi bonusul o singură dată pe durata desfășurării campaniei.

Cardurile Mastercard din categoria „Social” pot fi solicitate la orice sucursală a Moldindconbank, cu buletinul de identitate, iar acum, procedura este disponibilă și online, fără a ieși din casă, ceea ce este foarte important acum, în perioada stării de urgență legată de COVID-19.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: