Moldova a ajuns la 800 de morți din cauza coronavirusului. Încă 8 pacienți au decedat
Full Article 2 minutes read

Moldova a ajuns la 800 de morți din cauza coronavirusului. Încă 8 pacienți au decedat

În Republica Moldova au fost înregistrate încă 8 decese în rândul pacienților infectați cu noul coronavirus. Bilanțul a trecut de 800 de morți.

x

Deces 793:  Femeie de 69 ani, din raionul Rezina. Transferată,  la data de 22 iulie, de la Spitalul Raional Rezina, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertesniune arterială, diabet zaharat, cardiopatie mixtă.

Deces 794: Femeie de 58 ani, din raionul Ialoveni. Internată la data de 20 iulie, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 795: Femeie de 85 ani, din raionul Edineț. Internată la data de 25 iulie, la Spitalul Raional Edineț. Comorbidități: diabet zaharat, cardiopatie ischemică cronică, insuficiență cardiacă.

Deces 796: Bărbat de 54 ani, din  raionul Ialoveni. Internat la data de 18 iulie, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: bronhopneumopatie, insuficiență renală.

Deces 797: Femeie de 78 ani, din raionul Hîncești. Internată la data de 20 iulie, la Spitalul Clinic al MSMPS. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă.

Deces 798: Bărbat de 80 ani , din raionul Orhei. Internat la data de 20 iulie, la Spitalul MSMPS. Comorbidități: encefalopatie discirculatorie mixtă gr. III.

Deces 799: Femeie de 63 ani, din raionul Ialoveni. Internată la data de 29 iulie, la Spitalul MSMPS. Comorbidități: hipertensiune arterială.

Deces 800: Femeie de 43 ani, din raionul Fălești. Internată la data de 29 iulie, la SPitalul MSMPS. Comorbidități: boala Non-Hodgkin.

Amintim că în dimineața de 3 august Ministerul Sănătății a anunțat încă un deces în rândul pacienților infectați cu COVID-19: un bărbat de 68 de ani din Șoldănești.

Totodată, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 120 de noi îmbolnăviri cu COVID-19.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: