Moldova Agroindbank a înregistrat denumirea juridică prescurtată. De astăzi, oficial, numele băncii este maib
Full Article 2 minutes read

Moldova Agroindbank a înregistrat denumirea juridică prescurtată. De astăzi, oficial, numele băncii este maib

Suntem bucuroși să anunțăm despre finalizarea procesului și înregistrarea oficială a denumirii prescurtate a băncii. Astfel, în varianta prescurtată ne numim BC „MAIB” SA, conform Extrasului din Registrul de Stat al persoanelor juridice.

Acest fapt ne permite să utilizăm pe larg, inclusiv în corespondența oficială și în relația cu clienții denumirea prescurtată, care coincide cu mesajul nostru de brand pentru a comunica din numele maib. 

Amintim că pe 7 octombrie anul curent maib a anunțat o nouă identitate de brand. Banca a păstrat formula scurtă a denumirii folosită anterior – MAIB, însă a optat pentru scrierea cu litere minuscule. Decizia vine în susținerea și completarea noului logo, care în ansamblu insuflă un stil simplu, modern, tineresc și ușor descifrabil în același timp.

Maib se aliniază la necesităţile şi stilul de viaţă al clienţilor. Implementând noua strategie, inclusiv personalitatea brandului şi modelul operaţional, maib tinde să ofere mult mai multe facilităţi, atât în mediul real, cât şi în mediul online.

Schimbarea denumirii juridice a băncii a fost încurajată și de acționarii instituției, care au votat în cadrul Adunării Generale a Acționarilor din 22 iulie anul curent modificarea Statutului BC „Moldova Agroindbank” SA și au susținut adoptarea denumirii prescurtate – BC „MAIB” SA.

Banca va continua să fie un brand modern, în continuă schimbare, răspunzând necesităților și devansând așteptările clienților, un brand cu oameni de calitate – mereu orientați către clienți, profesioniști, transparenți, demni de încredere, inovatori, agili, cu spirit de echipă.

Totodată, angajamentul maib este de a dezvolta componenta digitală, de a aduce pe piață noi produse și servicii, de a crea ecosisteme digitale și a contribui la dezvoltarea economiei naționale. Modelul de interacțiune și de construire a relației cu clienții maib va rămâne simplu și ușor, astfel brandul construind calea pentru a avansa alături de clienți, parteneri, comunitate spre nivelul următor!

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: