Moldova ar putea avea zboruri directe spre SUA. Guvernul a aprobat semnarea unui acord în acest sens (DOC)
Full Article 1 minutes read

Moldova ar putea avea zboruri directe spre SUA. Guvernul a aprobat semnarea unui acord în acest sens (DOC)

Republica Moldova ar putea avea zboruri directe spre Statele Unite ale Americii. În acest sens, executivul de la Chișinău a aprobat semnarea acordului dintre guvernul Republicii Moldova și guvernul Statelor Unite ale Americii privind transportul aerian. 

„Acest acord urmează să reglementeze pentru prima dată relațiile de cooperare în domeniul transporturilor aeriene dintre ambele state. Acordul stabilește principiile de prestare a serviciilor aeriene bilaterale, cuprinzând norme privind siguranța și securitatea aeronautică, precum și modul de eliberare și recunoaștere reciprocă a certificatelor de navigabilitate a aeronavelor și a certificatelor de competență ale membrilor de echipaj”, a spus Andrei Spînu, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale.

„Semnarea acestui acord va contribui la deschiderea pieței serviciilor aeriene din Republica Moldova și diversificarea destinațiilor din Aeroportul Internațional Chișinău, facilitând totodată accesul la piața din America de Nord. Altfel spus, odată semnat, vom putea avea zboruri directe din Chișinău spre SUA. Sper să le avem cât mai repede”, a mai spus Spînu.

Pentru aprobarea semnării Acordului dintre Guvernul Republicii Moldova și Guvernul Statelor Unite ale Ameri… by Maxim Stratan on Scribd

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: