În curând vom zbura de la Aeroportul Mărculești? Spînu: „În premiera vom spune că lucram la modul cel mai serios”
Full Article 50 second read

În curând vom zbura de la Aeroportul Mărculești? Spînu: „În premiera vom spune că lucram la modul cel mai serios”

Aeroportul de la Mărculești ar putea fi modernizat și reabilitat. Anunțul a fost făcut de ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, în cadrul prezentării raportului de activitate al Cabinetului de miniștri la un an de învestire. Potrivit lui Spînu, autoritățile vor prezenta, în scurt timp, mai multe hotărâri în acest sens.

„În premiera vom spune că lucram la modul cel mai serios pentru reabilitarea Aeroportului de la Mărculești și în scurt timp vom prezenta și anumite hotărâri în acest sens”, a declarat vice-prim-ministrul Andrei Spînu.

Precizăm că, anterior, Ministerul Infrastructurii a anunțat că aeroportul Mărculești va fi un aeroport regional pentru companiile aeriene low-cost.

Întreprinderea de stat Aeroportul Internațional Mărculești este unul dintre cele două aeroporturi internaționale care operează în Moldova. Cu toate acestea, întreprinderea de stat nu operează cu zboruri de pasageri.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: