Moldovenii care locuiesc în Statul Qatar își pot preschimba permisele de conducere fără a susține un examen
Full Article 40 second read

Moldovenii care locuiesc în Statul Qatar își pot preschimba permisele de conducere fără a susține un examen

Moldovenii cu reședința în Statul Qatar pot preschimba permisele de conducere fără susținerea unui examen. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene din Republica Moldova. 

Ministerul precizează că permisele de conducere moldovenești sunt recunoscute şi pot fi preschimbate fără necesitatea de a fi susţinut un examen suplimentar.

„Acest lucru a fost posibil grație faptului că ambele state sunt părţi ale Convenției privind circulația rutieră, precum și urmare a promovării acestui subiect în cadrul vizitei prim-ministrei Natalia Gavrilița la Doha în perioada 11 – 13 iunie”, comunică reprezentanții Ministerului.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: