Moldtelecom va mări de patru ori acoperirea rețelei LTE 4G în țară până la sfârșitul anului 2020
Full Article 3 minutes read

Moldtelecom va mări de patru ori acoperirea rețelei LTE 4G în țară până la sfârșitul anului 2020

Viteza schimbă totul! Abonații Unité care generează peste 31% din totalul traficului de internet mobil din țară, se vor bucura de o mai mare acoperire a rețelei 4G. Moldtelecom a inițiat planul de extindere a rețelei LTE 4G, astfel încât, până la sfârșitul anului 2020, acoperirea în țară să crească de patru ori.

 

Toate centrele raionale din țară vor avea acoperire 4G, iar în orașele mari precum Chișinău, Bălți și suburbiile acestora acoperirea existentă va fi îmbunătățită și mai mult.

Vor fi alocate echipamente performante noi ce vor contribui la îmbunătățirea rețelei existente și la asigurarea unei acoperiri complete pentru locațiile noi. Acest plan de dezvoltare face parte din strategia companiei care este orientată către asigurarea unei experiențe superioare în utilizarea serviciilor. Trei ani consecutiv, Unité înregistrează creșteri spectaculoase pe piața serviciilor de telefonie și internet mobil datorită îmbunătățirii calității apelurilor voce și a celor mai generoase abonamente la servicii. Iar, conform rezultatelor din primele șase luni ale anului 2020, Unité este lider detașat la sporirea numărului de abonați portați — peste 9300 de clienți au migrat spre rețeaua Unité de la alți operatori.

Investiția făcută în extinderea rețelei 4G este o altă etapă importantă pentru companie, abonați, dar și pentru țară.

Prima etapă de extindere începe din luna septembrie, iar lucrările vor derula în Chișinău, Bălți, suburbiile acestora și în centrele raionale din nordul Moldovei, precum Briceni, Dondușeni, Fălești, Florești, Glodeni, Râșcani, Ocnița.

A doua etapă este planificată pentru luna noiembrie, iar lucrările se vor desfășura în centrul și sudul țării, în centrele raionale Anenii Noi, Basarabeasca, Călărași, Cantemir, Cimișlia, Criuleni, Leova, Nisporeni, Sângerei, Șoldănești, Ștefan Vodă, Taraclia, Telenești.

Pe lângă centrele raionale, de acoperire 4G se vor bucura alte 53 de localități din țară.

Cu internet 4G, utilizarea serviciilor cu care te-ai obișnuit va fi mult mai confortabilă. Toate activitățile tale preferate online precum vizionarea de filme, descărcarea și încărcarea fișierelor de mari dimensiuni, deschiderea paginilor web, audiția muzicii, jocurile online, navigarea pe rețele sociale, se vor desfășura fără întreruperi și într-un timp record la viteză de până la 175 Mbps.

Activarea opțiunii 4G+ poate fi realizată, la abonament, prin formarea numărului *500*3*1*1#, iar la Cartela Prepay la numărul *200*3*2*2#.

Unité, parte a familiei Moldtelecom, este operatorul numărul 1 în traficul de internet mobil dedicat generat de către abonați!

moldtelecom.md

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: