Moscova avertizează că va intensifica atacurile cu rachete asupra Kievului
Full Article 2 minutes read

Moscova avertizează că va intensifica atacurile cu rachete asupra Kievului

Reprezentantul oficial al Ministerului Apărării, Igor Konașenkov, a spus pe 15 aprilie că  Forțele Armate Ruse „Calibru” au distrus magaziile uzinei ucrainene de rachete „Vizar”. Totodată, acesta avertizează că numărul și amploarea loviturilor cu rachete împotriva țintelor din Kiev vor crește din cauza actelor de sabotaj ale ucrainenilor pe teritoriul Rusiei. 

„În această seară, rachetele Kalibr de mare precizie, cu rază lungă de acțiune, au atacat o instalație militară de la periferia Kievului. În urma atacului asupra fabricii de mașini Juliansky Vizar, au fost distruse ateliere pentru producția și repararea sistemelor de rachete antiaeriene cu rază medie de acțiune, precum și rachetele antinavă”, a precizat Konașenkov, citat de Tass.

„Numărul și amploarea loviturilor cu rachete împotriva țintelor din Kiev va crește ca răspuns la comiterea de către regimul naționalist de la Kiev a oricăror atacuri teroriste sau sabotaj pe teritoriul Rusiei”, a subliniat reprezentantul oficial al Ministerului rus al Apărării.

Anterior, Konașenkov a spus că, dacă armata ucraineană va continua să lovească pe teritoriul Rusiei, atunci Forțele Armate Ruse vor lovi în centrele de decizie, inclusiv la Kiev.

În replică, consilierul șefului biroului președintelui Ucrainei, Alexei Arestovici, a menționat că Ucraina „are posibilități excelente” de a lovi Moscova.

 

 

 

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: