Moscova: piețele pe care sunt amplasate Ambasada SUA și cea a Germaniei vor fi redenumite
Full Article 1 minutes read

Moscova: piețele pe care sunt amplasate Ambasada SUA și cea a Germaniei vor fi redenumite

Piața din fața Ambasadei Germaniei din Moscova ar putea fi redenumită în „piața Republicii Populare Lugansk”. O inițiativă în acest sens a fost propusă de către consilierii locali, informează Interfax. În același timp, piața de lângă Ambasada SUA din Moscova va purta denumirea de „Piața Republicii Populare Donețk”.

„Deputații Dumei orașului Moscova au susținut inițiativa locuitorilor Moscovei de a redenumi teritoriul din fața ambasadei SUA în Rusia în „Piața Republicii Populare Donețk” și au propus denumirea de „Piața Republicii Populare Lugansk” pentru teritoriul din fața Ambasadei Republicii Federale Germania”, se arată în declarație.

Anterior, aleșii locali a propus ca piața de lângă ambasada SUA să fie denumită „Piața apărătorilor Donbassului”.

În urma sondajului online desfășurat pe platforma „Cetățean activ”, cel mai mare număr de voturi a adunat denumirea „Piața Republicii Populare Donețk”.

Anterior, primarul orașului Vilnius, Remigijus Šimašius, a anunțat că strada pe care este amplasată Ambasada Rusiei din oraș va fi redenumită în „Eroii Ucrainei”. Iar autoritățile din capitala Albaniei au decis să redenumească strada pe care este amplasată Ambasada Rusiei în „Ucraina Liberă”.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: