Moțiunea simplă asupra politicilor Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare a fost respinsă
Full Article 2 minutes read

Moțiunea simplă asupra politicilor Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare a fost respinsă

Cu 44 voturi împotrivă și cinci pentru, moțiunea simplă depusă de Blocul Comuniștilor și Socialiștilor (BCS) împotriva activității Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare a eșuat. Printre cei care au susținut inițiativa se numără și doi deputați ai PAS, care au invocat ulterior o eroare.

Potrivit autorilor moțiunii, înaintarea moțiunii simple a fost dictată de situația creată în urma gestionării ineficiente a sectorului agro-alimentar. Ministrul Viorel Gherciu respinge acuzațiile și declară că ministerul pe care îl conduce a reușit să elaboreze un șir de proiecte investiționale, în sprijinul agricultorilor.

În cadrul moțiunii depuse, autorii au invocat gestionarea deficientă și neprofesională a domeniului agro-industrial. Totodată, au fost invocate mai multe deficiențe în activitate ministerului, acuzat că, în cele nouă luni de activitate, nu a făcut nimic în susținerea sectorului agro-alimentar. Ministrul Agriculturii respinge acuzațiile și declară că, în timp, au fost elaborate o serie de proiecte investiționale în sprijinul sectorului agricol.

„Am elaborat un șir de proiecte investiționale, de sprijin pentru agricultori, care au funcția să contribuie nemijlocit la diminuarea costului de producție”, a declarat ministrul Agriculturii în plenul Parlamentului.

Moțiunea simplă pe numele Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare a fost depusă în plenul Parlamentului pe 2 iunie.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: