Motorina, cu peste 2 lei mai scumpă decât benzina. Noile prețuri stabilite de ANRE pentru marți
Full Article 40 second read

Motorina, cu peste 2 lei mai scumpă decât benzina. Noile prețuri stabilite de ANRE pentru marți

Prețul motorinei înregistrează o continuă creștere și ajunge să coste, marți, cu peste 2 lei mai mult decât benzina. Cel puțin asta indică noile prețuri stabilite de Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) pentru marți, 30 august.

Astfel, ANRE a stabilit pentru un litru de benzină standard cu cifra octanică 95 plafonul de 25 lei şi 71 bani, ceea ce reprezintă o scădere cu cinci bani.

De mâine, pentru un litru de motorină, șoferii vor trebui să plătească cel mult 27 lei şi 74 bani, adică cu 29 bani mai mult.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: