„Multă lume a rămas fără surse de existență”. Imagini exclusive cu urmările incendiului din piața de la Rezina (VIDEO)
Full Article 1 minutes read

„Multă lume a rămas fără surse de existență”. Imagini exclusive cu urmările incendiului din piața de la Rezina (VIDEO)

Un incendiu puternic a izbucnit în după-amiaza de 13 iulie în piața din strada Alexei Șciusev a orașului Rezina. Șase echipaje de pompieri au intervenit pentru stingerea flăcărilor. O cititoare NM a expediat imagini cu urmările devastatoare ale incendiului.

„Multă lume a rămas fără surse de existență. Vă rugăm, mediatizați!”, ne-a scris cititoarea.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), apelul la serviciul 112 a fost recepționat la ora 16:10. La fața locului au fost mobilizate 6 echipe de intervenție.

Ajunși la destinație, pompierii au stabilit că flăcările au deteriorat mai multe gherete cu mărfuri din interiorul pieței. În urma arderii, victime nu au fost raportate. Incendiul a fost localizat la ora 17:28.

Mai multe detalii despre cele întâmplate vor fi relatate în cadrul unei conferințe de presă care se va desfășura pe 14 iulie, la ora 11.00, în orașul Rezina, chiar la locul incendiului din piața de mărfuri.

Pompierii vor prezenta primele versiuni ale motivelor izbucnirii flăcărilor, dar și circumstanțele acestui caz. La conferință va participa conducerea IGSU și primarul orașului Rezina.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: