De Ziua României, municipiile Bălți și Hâncești se vor înfrăți cu municipiul Iași
Full Article 50 second read

De Ziua României, municipiile Bălți și Hâncești se vor înfrăți cu municipiul Iași

Ziua Națională a României va fi marcată în acest an la Iași printr-o serie de manifestări oficiale de tradiție. Printre acestea va avea loc și ceremonia semnării oficiale a documentelor de înfrățire a Municipiului Iași cu municipiile Bălți și Hâncești din Republica Moldova. Informațiile au fost confirmate de către Primăria Municipiului Iași. 

Mai exact, pe 1 decembrie, la ora 09:30, în Sala „Vasile Pogor” a Palatului Roznovanu va avea loc ceremonia semnării oficiale a documentelor de înfrățire a Municipiului Iași cu municipiile Bălți și Hâncești din Republica Moldova.

„Municipiul lași este strâns legat de orașele Moldovei lui Ștefan cel Mare prin istoria comună, tradiții, limbă și trăire românească. Evenimentul urmărește întărirea acestor legături prin încheierea de parteneriate și înfrățiri între orașele noastre și inițierea de schimburi culturale, economice, academice, sportive, turistice”, se arată într-un comunicat al Consiliului Local Iași.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: