VIDEO Natalia Barbu va reprezenta Republica Moldova la Eurovision 2024
Full Article 1 minutes read

VIDEO Natalia Barbu va reprezenta Republica Moldova la Eurovision 2024

Natalia Barbu a câștigat Finala Națională Eurovision Song Contest 2024. Ea va reprezenta Republica Moldova la concursul internațional, care se va desfășura în luna mai la Malmo, cu piesa „In the middle”.

Reprezentanta Republicii Moldova va urca pe scena de la Malmo în prima semifinală din 7 mai.

În finala națională, organizată de postul public de televiziune Moldova 1, au concurat 11 piese muzicale. Detalii – AICI.

Amintim că Natalia Barbu a mai reprezentat Republica Moldova la Eurovision în anul 2007 cu piesa „Fight”. Interpreta s-a clasat atunci pe locul 10, cu un total de 109 puncte.

***

Anul trecut, Republica Moldova a fost reprezentată la Eurovision de cântărețul Pasha Parfeni, cu piesa „Soarele și Luna”. Țara noastră s-a calificat locul 18.

Cel mai bun rezultat pe care l-a obținut vreodată Moldova la Eurovision a fost în 2017. Atunci, trupa Sunstroke Project, cu piesa Hey mamma, a s-a clasata pe locul 3.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: