Natalia Gavrilița efectuează prima vizită în străinătate în calitate de prim-ministru
Full Article 1 minutes read

Natalia Gavrilița efectuează prima vizită în străinătate în calitate de prim-ministru

Prim-ministrul Natalia Gavrilița efectuează o vizită de lucru la Bruxelles, în perioada 27-28 septembrie. Aceasta are loc la invitația Înaltului Reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe şi Politica de Securitate, Josep Borrell Fontelles. Șefa Executivului va fi însoțită de vicepremierul şi ministrul Afacerilor Externe, Nicu Popescu.

Astăzi, Natalia Gavrilița va avea întrevederi cu președintele Consiliului European, Charles Michel și cu Înaltul Reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe şi Politica de Securitate, Josep Borrell Fontelles.

Alte două ședințe ale prim-ministrului sunt rezervate pentru discuțiile cu Paolo Gentiloni, comisarul european pentru economie și Didier Reynders, comisar european pentru justiție.

Pe data de 28 septembrie prim-ministrul va avea întrevederi cu Oliver Varhelyi, comisar european pentru vecinătate și extindere, cu Adina Vălean, comisar european pentru transport și cu Kadri Simson, comisar european pentru energie.

De asemenea, premierul va participa la un eveniment public, alături de Katarína Mathernová, director general adjunct al Directoratului Vecinătate și Negocieri privind extinderea din cadrul Comisiei Europene și Nicu Popescu.

Este prima vizită în străinătate a Nataliei Gavrilița în calitate de prim-ministru.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: