Natalia Gavrilița merge în Găgăuzia într-o vizită de lucru. Se va întâlni și cu Irina Vlah
Full Article 50 second read

Natalia Gavrilița merge în Găgăuzia într-o vizită de lucru. Se va întâlni și cu Irina Vlah

Premierul Natalia Gavrilița se va afla pe 21 octombrie într-o vizită de lucru în UTA Găgăuzia, unde va participa la inaugurarea șoselei de centură a orașului Comrat, se arată într-un comunicat al Guvernului. Contactată de NM, Anastasia Taburceanu, purtătoarea de cuvânt a PAS, a confirmat că bașcana Găgăuziei, Irina Vlah, o va însoți pe prim-ministră la toate evenimentele.

Drumul de ocolire, cu o lungime de 18,263 kilometri, are 4 intersecții denivelate, 3 giratorii, 6 poduri și peste 290 indicatoare rutiere instalate. Costul lucrărilor este de 29,4 milioane de euro, bani oferiți de către Banca Europeană de Investiții (BEI).

Șefa Executivului se va deplasa apoi la Liceul Teoretic moldo-turc „S. Demirel” din satul Congaz, deschis în anul 1999, unde își fac studiile 160 de elevi.

De menționat că pe 2 septembrie curent și președinta Maia Sandu a mers într-o vizită de lucru în Găgăuzia.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: