„Ne-am dăruit la maxim pentru Moldova”: Primul mesaj al lui Pasha Parfeni după finala Eurovision
Full Article 1 minutes read

„Ne-am dăruit la maxim pentru Moldova”: Primul mesaj al lui Pasha Parfeni după finala Eurovision

Pasha Parfeni, reprezentantul Republicii Moldova la Eurovision Song Contest 2023, a transmis un mesaj de mulțumire tuturor celor care au susținut și au sprijinit prestația Moldovei la Liverpool.  „Noi ne-am dăruit la maxim pentru Moldova!”, a scris artistul, după ce „Soarele și Luna” a cucerit locul 18 din 26.

„Mulțumesc pentru toată susținerea voastră! Noi ne-am dăruit la maxim pentru Moldova! Mulțumesc sponsorilor noștri și fiecărui/ fiecărei moldovean/ moldovence pentru suportul pe care ni l-ați oferit! Vă mulțumim pentru toate voturile și sprijinul dumneavoastră! A fost o experiență uimitoare cu cea mai bună echipă din lume!”, a scris Pasha Parfeni.

Marea finală a celui mai prestigios concurs de muzică Eurovision Song Contest 2023 s-a desfășurat pe 13 mai, la Liverpool. Moldova, reprezentată de Pasha Parfeni cu piesa „Soarele și Luna”, s-a clasat pe locul 18. Interpretul a acumulat, în total, 96 de puncte din partea publicului și a juriilor naționale

Țara câștigătoare în acest an este Suedia, reprezentată de Loreen, care a interpretat melodia „Tattoo”.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: