Nemerenco: un copil de 13 ani și o persoană cu certificat de vaccinare au murit din cauza COVID-19
Full Article 2 minutes read

Nemerenco: un copil de 13 ani și o persoană cu certificat de vaccinare au murit din cauza COVID-19

Un copil de 13 ani a decedat din cauza complicațiilor provocate de COVID-19, iar un pacient a murit după ce s-a imunizat împotriva noului coronavirus. Anunțul a fost făcut de ministrul Sănătății, Ala Nemerenco, în cadrul emisiunii COTIDIANUL în direct, precizând că va veni cu mai multe detalii publice pentru a nu lăsa loc de speculații.

În data de 1 septembrie, în Republica Moldova a decedat primul adolescent din cauza COVID-19, a anunțat ministrul Sănătății, Ala Nemerenco.

În cadrul aceleiași emisiuni, ministrul Sănătății Ala Nemerenco a declarat că a fost înregistrat un deces în rândul persoanelor vaccinate anti-COVID-19. Cu toate acestea, informația este încă verificată și, potrivit ei, ar putea fi vorba de o persoană cu un certificat de imunizare fals.

„Avem o persoană care a decedat după ce s-a imunizat împotriva COVID-19, dar ca și în cazul copilului de 13 ani, avea multe comorbidități. O să facem publică această informație, fiindcă din moment ce oamenii vor vedea aceste informații fără date personale, probabil, vor putea să aibă mai multă încredere în vaccin”, a precizat Nemerenco.

Menționăm că în bilanțul zilnic prezentat de Ministerul Sănătății nu a fost indicat decesul adolescentului de 13 ani.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: